Aikuisen naisen vaatekauppa Loimaalla

Yhteystiedot ja sijainti

Tervetuloa vaateliike Laura-Mariaan, palvelevaan aikuisen naisen vaatekauppaan! Loimaan keskustassa sijaitsevasta kivijalkamyymälästä löydät upean valikoiman vaatteita ja asusteita sekä arkeen että juhlaan.

Laatuun ja tyyliin panostaen

Vaateliike Laura-Maria on jokaisen aikuisen naisen vaatekauppa. Olen erikoistunut laadukkaaseen ja yksilölliseen naisten pukeutumiseen. Edustamani merkit ovat valikoituneet ensiluokkaisten, kauniiden ja persoonallisten mallistojensa perusteella. Haluan tarjota asiakkailleni vain parasta!

Laura-Mariasta löydät muun muassa seuraavat vaatemerkit: Modelia, Masai, Brandtex, Pont Neuf, Junge, Vogue, Amar, Top Secret, Soulmate, Cara Moda sekä Falken.

Klassista, modernia, persoonallista –ihastuttavat asut jokaiseen tyyliin!

Runsas ja tyylikäs mallisto on suunnattu ja mitoitettu ennen kaikkea aikuiselle naiselle, löydät myymälästä koot 36–52 sekä sopivat mallit jokaiselle vartalotyypille! Valikoimastamme löytyy vaatteita ja asusteita jokaiseen tyyliin: klassisen tyylikästä, yksinkertaisen kaunista, värikästä ja persoonallista – sekä kaikkea näiden väliltä!

Sovittaminen ja asiointi Laura-Mariassa on helppoa ja mukavaa, sillä opastan sinua halutessasi mieleistesi vaatteiden ja sopivien kokojen löytämisessä. Autan sinua valitsemaan juuri sinulle, tyyliisi ja vartalotyypillesi parhaiten sopivimmat asut! Ensisijaisena tavoitteenani on, että vaatekauppa Laura-Mariasta jokainen asiakas poistuu hymy huulilla – ja kenties hieman uutta inspiraatiota pukeutumiseensa haalineena!

Tutustu valikoimaan kuvagalleriassa

Olet tervetullut tutustumaan!

Tule, sovita ja ihastu! Vaatekauppa Laura-Maria tarjoaa upean valikoiman naisten vaatteita, sukkahousuja, uimapukuja, laukkuja, koruja sekä kenkiä jokaiseen tyyliin ja jokaiselle vartalolle.

Myymälä palvelee aivan Loimaan keskustassa torin reunalla.


Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia. Vastailen mielelläni Laura-Marian mallistoa sekä myymälää koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin. On ilo palvella!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse